Over ons


Wat kunt u bij Het Alternatief Eten en Drinken verwachten?

 

Strak en fris interieur, mooie smaakvolle gerechten, gastvrijheid, vriendelijkheid en oog voor detail van gastheer Elias Maroun en zijn team.

 

Genieten

 

Restaurant Het Alternatief vestigd zich in een van de gezelligste dorpen genaamd Voorhout. Wij bieden heerlijk eten en drinken op alle momenten van de dag: borrelen, lunchen, dineren, feesten, speciale gelegenheden of vergaderen. Kortom de hele dag door genieten. 

 

Keuken

 

Het Alternatief Eten & Drinken heeft een jong fris team onder leiding van chef E.Maroun  Hij gaat met zijn team ieder seizoen weer op zoek naar mooie producten, fijne ingrediënten en de laatste trends op het gebied van culinaire ontwikkelingen. Vernieuwend bezig blijven met het oogpunt op smaakcombinatie en presentatie staat in dit team hoog aangeschreven.

 

Gastvrij 

 

Uw gastvrouw Mirna Challita zal u samen met Haar team een gezellige avond bezorgen. Van een warm welkom bij binnenkomst, een goed advies of een gezellig praatje aan tafel tot het moment dat u voldaan en met een goed gevoel ons restaurant weer verlaat. we streven er met zijn allen naar om u naar uw wensen te bedienen.

 

Geniet van Het Alternatief Eten & Drinken !